Стърлинг Найт – звездни алтернативи

Не знам дали сте чували, но в списание „Браво“ винаги на последните две страници правят така наречените „звездни алтернативи“, където са предлагали на дадена звезда две възможности и избора на съответната звезда. В последния брой от вчера видях, че Стърлинг Найт е последната им знаменитост. Пишеше,  че е бил негов ред, защото все повече хора изявявали желания в писмата си до „Браво“ за статий, плакати и други неща свързани с него. Също така от списанието ни уведомяват, че едно от любимите ястия на актьора, известен с ролята на Чад от „Съни на алеята на славата“, е охлюви в масло с подправки по стара френска рецепта. Доста екзотично и … странно! Меко казано. 😀 Ето и неговия избор. (В червено е това, което той е посочил като предпочитание.)

1. Потник или тениска; 2. Германия или Испания;  3. Паста или суши;  4. Кола или цитронада;  5. „Семейство Симпсън“ или „Саут Парк“;  6. Футбол или тенис;  7. Цигулка или китара; 8. Куче или морско свинче;  9. Шапка или слънчеви очила;  10. Кецове или джапанки.

Advertisements

About meredjt

Какво да ви кажа, влюбена съм в Хари Потър, но има прекаленооо много сайтове за него, а понеже не намерих нищо интересно за Съни, реших аз да ги направя!
Публикувано на Новини. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s