Има слухове, че Деми и Джо ще направат дует.

Има вероятност Деми Ловато и Джо Джонас да направят дует. Слуховете за възможен дует тръгнаха от съобщенията, които си разменят в Twitter звездата от „Съни на алеята на славата“ и единият от братята Джонас.

17-годишната Деми първа намекна за съвместна работа между двамата. Тя написа: “@joejonas Нямам търпение да изпеем заедно новия ни дует!” Това нейно съобщение бързо получи отговор от 20-годишния Джо, който написа: “@ddlovato имаш предвид нашия хип-хоп дует, нали?”

Слухът се засили още повече от новината, че Джо  Джонас смята малко да си почине от групата Джонас Брадърс. “Това е още по-добре за нас тримата и означава, че всички ние имаме индивидуален стил за музиката, която обичаме”, каза братът на Кевин и Ник Джонас на годишните награди Critic’s Choice. “Пиша много неща и не съм много сигурен какво ще стане с това”

Деми Ловато и братята Джонас ще участват заедно на Houston Livestock Show and Rodeo на 7-ми март. Не е ясно обаче дали Деми и Джо ще направят дуета си там или ще е нова песен. В миналото те са работили заедно по песен, озаглавена „Bounce“, докато снимаха продължението на филма “Camp Rock” в Канада.

Advertisements
Публикувано на Новини. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s